Veelgestelde Vragen.

Bekijk hier onze veelgestelde vragen. Of vraag het binnenkort onze AI Chatbot.

FAQ

Antwoord op de eerste vragen.

Welkom bij onze FAQ-sectie! Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over onze chalets, het aankoop- en verhuurproces en de voorzieningen van ons project. Deze sectie is bedoeld om u te helpen snel de informatie te vinden die u nodig heeft. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Variërend van het model zijn de kosten:

Model Cube (40m2): € 74,950,-  / 41 stuks

Model Lessenaar (50m2): € 99,500,-  / 19 stuks

Model Cube XL (55m2): € 136.900,-  / 31 stuks

Model Ibiza (50 m2): € 119,900,-  / 23 stuks

Model Riante Villa (70m2): € 209,000,-  / 18 stuks

Model Master XL (70m2): € 188,950,-  / 16 stuks

 

Op onze chalet pagina kunt u meer informatie vinden over de chalets.

De kosten zijn all-inclusive. Waaronder:

 • Notariskosten
 • Contractkosten
 • Aansluitkosten
 • Administratiekosten
 • Makelaarskosten**
 • Stofferingskosten
 • Meubileringskosten
 • Aanleg van de heggen
 • Poortkaart kosten

et cetera.

 

* Uw eigen makelaars- en adviseur kosten zijn voor uw rekening. 

Jaarlijks betaald u € 1.200,-  aan servicekosten. Deze kosten zijn voor het directe onderhoud van het park. 

Denk hierbij aan de huismeester, onderhoud terrein, slagpoorten etc. 

Verder betaald u € 3.000,- per jaar aan pacht. Deze kosten zijn voor het stakingsrecht waar u 30 jaar van verzekerd bent. 

Het park beschikt over:

 • Receptie:
  Vragen, boekingen, check-in huurders, post etc.
 • Hooiberg:
  Workshops, televisie sport evenementen, een (privé)feest
 • Restaurant ‘t-Trefpunt:
  Aan zwembad gelegen restaurant tevens voor thema-avonden incl. recreatie agenda.
 • Het Winkeltje “Twinkeltje” met diverse producten
 • Buitensanitair voor zwembad incl. was- en droog voorzieningen
 • Zwembaded:
  Verwarmd.
 • Jeu des boules
 • Kinderspeelplaats

Campus BV kan voor u de verhuur verzorgen. Dit gaat om recreatieverhuur incl. verhuur op de bekende sites zoals booking.com, airbnb.com, Expedia.nl etc.

Wij regelen voor u de check-ins, schoonmaak, advertenties en beheer. Ook voor de langere termijn verhuringen.

Het terrein is enkel toegankelijk voor bewoners, gasten met reservering en hun bezoekers. 

Entree is middels slagpoort en alle chalets zijn omringt door een heg. 

Verhuur & Investment

De basis chalets van € 74.950,- is een te verwachten rendement van 11.70% 

Over een periode van 30 jaar houdt u na aftrek kosten en investering € 199.500,- over. 

Voor de andere chalets zijn andere rendement berekening welke voordeliger kunnen uitvallen. Voor meer info nemen wij dit door op kantoor.

>> Download hier een kopie van de rendementsberekening. <<

De bezettingsgraden voor onze chalets variëren afhankelijk van het type verhuur en de periode van het jaar. Hieronder vindt u een overzicht:

1. Lange Termijn Verhuur:
– Voor lange termijn verhuur kunnen we een uitzonderlijk hoge bezettingsgraad van meer dan 95% verwachten. Deze consistentie is te danken aan de aantrekkelijkheid van onze locatie en de kwaliteit van de chalets, waardoor ze een gewilde keuze zijn voor langdurige bewoners.

2. Vakantieboekingen:
– Bij vakantie boekingen zien we een bezettingsgraad die varieert tussen de 70-90%. Deze cijfers zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder seizoensgebondenheid en prijsstelling. Hoogseizoenen en speciale vakantieperioden kennen doorgaans een hogere bezettingsgraad.

We hanteren een dynamische en marktgerichte aanpak om ervoor te zorgen dat u het maximale financiële voordeel behaalt uit uw investering. Ons managementteam is gespecialiseerd in het optimaliseren van de bezettingsgraden door zorgvuldige prijsstelling en promotie, rekening houdend met markttrends en seizoensgebonden veranderingen.

Door ons de volledige verhuur te laten managen, kunt u genieten van de voordelen van uw investering zonder de dagelijkse beslommeringen van het verhuurproces. Ons doel is om uw investering zo rendabel en zorgeloos mogelijk te maken.

Ja, Campus BV regelt de verhuur voor zowel lange als korte termijn en heeft een team beschikbaar voor de check-ins, calamiteiten, schoonmaak etc.

U kunt uw chalet ten alle tijden gebruiken. Geef ons aan wanneer dit wenselijk voor u is en wij zorgen dat uw chalet schoon en klaar voor gebruik is.

De huurprijzen van onze chalets worden zorgvuldig vastgesteld op basis van een grondige analyse van de markt in de omgeving. We gebruiken geavanceerde softwaretools om ons te helpen begrijpen wat marktconform is, rekening houdend met factoren als locatie, voorzieningen en de algemene vraag. Ons doel is om een consistente prijsstelling te hanteren die zowel eerlijk als concurrerend is, waardoor we zorgen voor een optimale balans tussen kwaliteit en waarde voor onze huurders.

De Cube staat voor nu op € 1.250,- per maand ex nuts in de periode 2023

De verhuur van onze chalets wordt actief gepromoot en beheerd via een tweeledige aanpak. Voor korte termijn boekingen maken we gebruik van populaire online platforms zoals Booking.com, Expedia, en Airbnb. Deze sites trekken een breed publiek aan en zijn ideaal voor gasten die op zoek zijn naar tijdelijke accommodatie.

Voor langere termijn verhuur richten we ons op andere advertentiekanalen die meer gericht zijn op een publiek dat op zoek is naar een langduriger verblijf. Dit zorgt ervoor dat we een brede reeks van potentiële huurders kunnen bereiken en tegemoetkomen aan hun specifieke behoeften.

Het verhuurproces is zorgvuldig gestructureerd om efficiëntie en tevredenheid te garanderen. Wanneer we een aanvraag ontvangen, beoordelen we deze grondig en plannen we gesprekken en bezichtigingen met geïnteresseerde huurders. Na ontvangst van een bodformulier vragen we uw goedkeuring. Eenmaal goedgekeurd, zorgen wij voor alle details omtrent de check-in, evenals het innen van de huurpenningen en de waarborgsom.

Ons doel is om een soepel en professioneel verhuurproces te bieden, zowel voor korte als lange termijn huurders, met de nadruk op heldere communicatie en kwaliteitsdienstverlening.

Ja, ons makelaarskantoor, met een ervaring van 20 jaar in de branche, beschikt over een uitgebreid klantenbestand. Dit omvat veel potentiële huurders die reeds op onze wachtlijst staan. Zij worden prioritair geïnformeerd over beschikbare woningen die aansluiten bij hun specifieke wensen en vereisten.

Wat betreft de garantie en reputatie van de eigenaar van het park, deze is stevig gevestigd en goed erkend. Het betreft een groot en professioneel bedrijf dat diverse contracten heeft met overheden en gemeenten in zowel de bouw- als de verhuurbranche. Deze contracten zijn gespreid over meerdere projecten en doeleinden, wat blijk geeft van hun betrouwbaarheid en expertise in de sector. Dit vormt een solide basis om op voort te bouwen en verzekert zowel huidige als toekomstige klanten van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.

Geschillen of problemen met huurders worden bij ons met de hoogste prioriteit en professionaliteit aangepakt, waarbij we ons inzetten voor een eerlijke en effectieve oplossing voor alle betrokken partijen. Hier is onze aanpak:

1. Preventieve Maatregelen:
– Duidelijke Huurovereenkomsten: We zorgen ervoor dat alle huurovereenkomsten duidelijk en uitgebreid zijn, met specifieke vermelding van de regels, verplichtingen en verwachtingen.
– Goede Communicatie: Door open en regelmatige communicatie te bevorderen, proberen we mogelijke problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken.

2. Vroege Interventie:
– Bij het eerste teken van een geschil of probleem, treden we snel op om de situatie te beoordelen en te de-escaleren.
– We luisteren naar de zorgen van beide partijen en streven naar een begripvolle benadering.

3. Bemiddeling en Onderhandeling:
– Indien nodig, schakelen we een neutrale bemiddelaar in om te helpen bij het vinden van een oplossing die voor alle betrokkenen acceptabel is.
– We streven naar onderhandelde oplossingen die het welzijn en de tevredenheid van de huurder respecteren, terwijl we ook de belangen van de eigenaar beschermen.

4. Juridische Stappen:
– In gevallen waar bemiddeling niet succesvol is, zijn we voorbereid om juridische stappen te ondernemen.
– Dergelijke maatregelen worden genomen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, en alleen als laatste redmiddel.

5. Documentatie en Opvolging:
– Alle geschillen en de genomen stappen worden nauwkeurig gedocumenteerd voor toekomstige referentie.
– We zorgen voor een grondige opvolging om te verzekeren dat de overeengekomen oplossingen worden nageleefd en dat vergelijkbare problemen in de toekomst worden voorkomen.

Door deze aanpak streven we ernaar om een positieve en constructieve huurervaring te bieden voor zowel huurders als eigenaren.

De koopovereenkomst voor onze chalets omvat een aantal duidelijke voorwaarden en condities, ontworpen om het aankoopproces transparant en rechtvaardig te maken voor alle partijen. Hier zijn de belangrijkste punten:

1. Directe Aankoop van de Eigenaar:
– U koopt het chalet rechtstreeks van de eigenaar, wat een directe en heldere communicatielijn verzekert.

2. Locatie en Bezichtiging:
– U heeft de mogelijkheid om de locatie van het chalet op het park zelf te kiezen.
– Bezichtiging en ondertekening van de overeenkomst vinden plaats op locatie.

3. Reservering en Aanbetaling:
– Chalets worden niet gereserveerd totdat we een aanbetaling hebben ontvangen, wat zorgt voor een eerlijke en efficiënte verkoopprocedure.

4. Bouw en Oplevering:
– Voor chalets die nog gebouwd moeten worden, zal in de overeenkomst duidelijk worden aangegeven waar de bouw plaatsvindt en wanneer de oplevering wordt verwacht.
– Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie met betrekking tot de bouwfasen en opleveringstermijnen.

5. Betaling en Sleuteloverdracht:
– De resterende betaling (na de aanbetaling) is verschuldigd op het moment dat u de sleutels van het chalet ontvangt.

6. Inspectie en Check-in Rapport:
– Bij de overdracht lopen we samen door het chalet voor een grondige inspectie en maken we een gedetailleerd check-in rapport. Dit waarborgt dat eventuele problemen of zorgen direct worden vastgesteld en aangepakt.

7. Pachtconstructie en Zekerheid:
– De koopovereenkomst omvat details over de pachtconstructie, wat u een zekerheid geeft over uw locatie voor de komende 30 jaar.
– Dit biedt langetermijnzekerheid en stabiliteit voor uw investering.

Deze voorwaarden zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat uw aankoopervaring zo duidelijk, eerlijk en probleemloos mogelijk verloopt. Het is essentieel dat u deze voorwaarden zorgvuldig doorneemt en begrijpt voordat u de overeenkomst ondertekent. Voor verdere vragen of verduidelijkingen staan we altijd voor u klaar.

Er is momenteel geen formele marktanalyse beschikbaar die specifiek de vraag naar dit type verhuur in het gebied onderzoekt. Echter, wij staan sterk in ons vertrouwen in de potentie van deze locatie en het project, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en inzicht in de markt.

Om deze reden bieden we een garantie op de huur voor de eerste periode. Deze garantie is een blijk van onze overtuiging in de aantrekkelijkheid en de levensvatbaarheid van onze chalets voor zowel korte als lange termijn verhuur.

Daarnaast baseren we onze optimistische kijk op de verzamelde data van verschillende boekingsplatformen. Deze softwarematige gegevens geven ons waardevolle inzichten in de markttrends, huurvoorkeuren en de vraagdynamiek in de regio. Deze informatie stelt ons in staat om onze verhuurstrategieën te verfijnen en te zorgen voor een hoge bezettingsgraad.

Hoewel een specifieke marktanalyse ontbreekt, hebben we een grondige kennis van de markt en vertrouwen we erop dat onze locatie en voorzieningen een sterke aantrekkingskracht zullen hebben op potentiële huurders. We blijven toegewijd aan het monitoren van markttrends en zullen onze strategieën dienovereenkomstig aanpassen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Voor de opstal- en inboedelverzekering heeft u de vrijheid om zelf een geschikte verzekering af te sluiten bij uw verzekeraar naar keuze. Let op dat deze verzekeringen niet zijn inbegrepen in de service- of pachtkosten. U kunt ervoor kiezen om uw bestaande verzekeraar hiervoor te benaderen of contact op te nemen met GratisVerzekerd.nl, bereikbaar via info@gratisverzekerd.nl of telefonisch op 070 3644426. Zij staan klaar om u te assisteren bij het regelen van de benodigde verzekeringen voor uw nieuwe investering op Campingpark Zennewijnen.

Jazeker, de kosten voor riool- en afvalstoffenheffing zijn reeds opgenomen in de maandelijkse servicekosten van €100. Dit bedrag dekt niet alleen de genoemde heffingen, maar ook de beheerskosten voor het parkonderhoud. U kunt dus met een gerust hart genieten van alle voorzieningen op Campingpark Zennewijnen, zonder zorgen over bijkomende kosten voor deze specifieke heffingen.

Ja, jaarlijks worden zowel de inkomsten als kosten geïndexeerd in overeenstemming met het landelijke Consumenten Prijs Index (CPI). Dit geldt niet alleen voor eventuele huurinkomsten maar ook voor de verschillende kosten, zodat ze meebewegen met de algemene prijsontwikkelingen in het land. Op deze manier streven we ernaar een eerlijk en actueel financieel beleid te handhaven.

Concept Plattegrond

Bekijk de plattegrond van het park

Zie hier een plattegrond van uw chalet 

Concept pacht overeenkomst

Dit is uw concept pacht- en koopovereenkomst met 30 jaar zekerheidsgarantie op locatie.

Download

Download de concept pacht overeenkomst.
downloaden pacht.

Zijn er meer vragen? Maak een afspraak met onze adviseurs.

Bereikbaar per e-mail, whatsapp, mobiel of op locatie.